Voda Bistra dobila oznaku "Hrvatska kvaliteta"

BISTRA je prva hrvatska prirodna izvorska voda kojoj je dodijeljen prestižni znak "Hrvatska kvaliteta" na svečanosti Zlatna kuna, odžanoj jučer u organizaciji Hrvatske gospodarske komore u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici.

U ime Coca-Cola Beverages Hrvatska d.d. znak "Hrvatska kvaliteta" primio je Zoran Bogdanović, predsjednik Uprave tvrtke na internoj svečanosti Hrvatske gospodarske komore 8. veljače 2005.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znak "Hrvatska kvaliteta" nose hrvatski proizvodi koji po značajkama sastava, dizajna te ekoloških kriterija zadovoljavaju najviše svjetske standarde. Označavanje ovim znakom pomaže kupcima u prepoznavanju proizvoda koji se odlikuju natprosječnom kvalitetom.

Bistra je prirodna izvorska voda koja se crpi iz prirodno potpuno zaštićenog izvora s dubine od 450 metara, u slikovitom selu Gotalovec, podno planine Ivančice, u istoimenom parku prirode Hrvatskog zagorja. Iz takvog okruženja netaknute prirode, Bistra crpi sve blagodati čiste, svježe, netaknute izvorske vode. Po svom mineralnom i biološkom sastavu, Bistra je voda izuzetno visoke kvalitete i u svjetskim razmjerima. Bistra je izvorska voda niže mineralizacije, s niskom količinom natrija te relativno visokom količinom kalcija i magnezija.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara