Vođu bosanskih vehabita ubila Islamska zajednica kako bi prikrila Silajdžića?

IAKO su neki bosansko-hercegovački mediji smrt vehabijsakog vođe u Bosni i Hercegovini, Jusufa Barčića, koji je preminuo 30. ožujka u Sveučilišnom bolničkom centru u Tuzli od teških ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći, povezivali sa samoubojstvom, sad se tvrdi kako je riječ o ubojstvu.

Bivši je predsjednik Skupštine općine Maglaj, Dževad Galijašević, naime, banjalučkim novinama "Fokus" rekao kako je Barčića “ubila Islamska zajednica BiH i paralelni bošnjački obavještajni mehanizmi”.

Kako tvrdi Galijašević, time se “željela skrenuti pozornost s aktualnog člana Predsjedništva BiH Harisa Silajdzića, Abu Malia, Abu Hamze i ostalih koji su u Bosnu i Hercegovinu dovodili teroriste i zločince”.

Podsjećamo, u tuzlanskoj bolnici je ustanovljeno kako je Barčić zadobio teške ozljede glave i mozga, zbog kojih je bio smješten na Odjel reanimacije, gdje su se liječnici borili za njegov život. Također, izvađena mu je krv kako bi se izvršila određena testiranja. Barčić je navodno bio poznat po tome što je dugo godina vozio neregistrirane automobile, ne poštivajući prometne propise, čak ni crveno svjetlo na semaforu, a naročito ograničenja brzine.

Gore spomenuti Dževad Galijašević, bivši je blizak suradnik Harisa Silajdžića, koji je Stranku za BiH napustio zbog saznanja, kako tvrdi, da je aktualni bošnjački član Predsjedništva BiH organizator i sponzor dolaska mudžahedina u BiH. Galijašević je, kako javlja Pincom, navodno u listopadu prošle godine preživio dva napada, zbog čega je obitelj iz BiH morao evakuirati u Hrvatsku.

B.S.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara