Vozač prevrnute cisterne lakše ozlijeđen

Vozač cisterne koja se kod Kaštel Lukšića prevrnula oko 13,15 sati lakše je ozlijeđen i prevezen je u splitsku Kliničku bolnicu, doznaje se od policije.

Iz cisterne pazinske autoprijevozničke tvrtke "Miletić", koja je za OMV Istrabenz prevozila 30 tisuća litara eurodizela, još istječe gorivo iako su vatrogasci djelomice zatvorili otvor.

Koliko je goriva isteklo još se ne može utvrditi, a specijalizirana tvrtka za sprječavanje i uklanjanje onečišćenja CIAN postavila je branu oko cisterne i gorivo prekrila aktivnom pjenom. Još se čeka dolazak cisterne u koju bi se pretočilo preostalo gorivo.

Kako očevid još traje, policija ne zna pouzdano uzroke prevrtanja cisterne, no neslužbeno se doznaje kako je vozač cisterne naglo skrenuo kako bi izbjegao sudar s automobilom koji je skretao ulijevo prepriječivši mu se na putu. Cisterna se pritom prevrnula.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na mjesto nesreće osim policije izišli su inspektori za zaštitu od požara, vatrogasci, djelatnici CIAN-a i vodopravni inspektor.

Policija osigurava mjesto nesreće, a promet cestom D8 je zatvoren i od Pantana kod Trogira do Kaštel Sućurca preusmjeren je na "staru" kaštelansku cestu.

(Hina) xdstr ydd

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara