Vozača koji je ubio 15-godišnje dijete policija našla u teškom psihičkom stanju

Vozača koji je ubio 15-godišnje dijete policija našla u teškom psihičkom stanju

Foto: Arhiva

SISAČKA policija danas je i službeno potvrdila kako je pronašla  26-godišnjeg muškarca s područja općine Lekenik za kojeg se osnovano sumnja da je automobilom naletio na 15-godišnjaka  i usmrtio ga.

"Budući je isti bio u teškom psihičkom stanju te pod utjecajem alkohola i tableta prevezen je  u Opću bolnicu Sisak radi pružanja liječničke pomoći, a po otpuštanju iz bolnice bit će uhićen te će nad njim biti provedena kriminalistička istraživanja", navodi se u policijskom priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Naime, u petak negdje oko 23.30 sati policiji u Sisku od strane mještana Donjeg Vukojevca, općina Lekenik, dojavljeno je da je u kanalu pored ceste nađeno tijelo nepoznatog muškarca. Dolaskom policije utvrđeno je kako je riječ o 15-godišnjaku iz Donjeg Vukojevca

Policija u svom priopćenju dodaje kako zahvaljuje svim građanima koji su dali korisne informacije, kao i medijima koji su prenijeli apel, a što je u konačnici pripomoglo pronalasku počinitelja ove teške prometne nesreće.

Podsjetimo kako smo sinoć objavili da je nesretni mladić sinoć u petak krenuo na zabavu u mjesnom domu koji se nalazio nekoliko kilometara od kuće, a nesreću u kojoj je smrtno stradao vidio je svjedok koji je i pomogao policiji u rasvjetljavanju cijelog slučaja.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara