Vranković Komadini: HDZ želi građanim prenijeti mišljenje struke

PREDSJEDNIK Županijskog odbora HDZ-a za Primorskogoransku županiju Vladimir Vranković odgovorio je danas potpredsjedniku SDP-a Zlatku Komadini da su predstavnici Uprave Ine bili na konferenciji za novinstvo HDZ-a jer ta stranka želi građanima iznijeti mišljenje struke.

Vranković se u priopćenju upitao zašto Komadini smeta izlaganje vodećih stručnjaka za područje LNG-a kad i sam Komadina ističe da mikrolokaciju terminala može odrediti samo struka. Vranković kaže da su ti stručnjaci na konferenciji za novinstvo iznosili isključivo stručne argumente.

Komadina je jučer ustvrdio kako je nedopustivo da se na konferencije za novinstvo političkih stranaka dovode članovi uprave državnih tvrtaka, kao što je bio slučaj prošli tjedan kad su na HDZ-ovoj konferenciji bili i članovi Inine Uprave, ocijenivši da je to sukob interesa i nedopustivo miješanje stranačke politike i državnih poslova.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vladimir Vranković je istaknuo da će HDZ u promicanju projekata koji su na dobrobit ovoga kraja i dalje surađivati sa svim relevantnim stručnjacima, bez obzira na to kako se zvali i kakva su im politička uvjerenja.

Naveo je da će se projekt LNG-a ubrzo nakon potvrde stručnih studija početi provoditi i pokazivati prve rezultate, a Komadini je poručio da se prestane baviti HDZ-om, nego da osmisli neki projekt koji će se ostvariti u praksi, za razliku od dosadašnjih.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara