Vukašinoviću i Kojundžiću 22 mjeseca zatvora za divljanje u Guliveru

Foto: Arhiva

MARIO VUKAŠINOVIĆ zvani Dedi osuđen je nepravomoćno na godinu i dva mjeseca zatvora, a Erik Kojundžić na osam mjeseci zatvora zbog divljanja u solinskoj teretani Guliver u prosincu prošle godine, tijekom kojeg su se sukobili i sa dozapovjednikom specijalne policije Goranom Bočinom.

Dedija uhvatili tek kad se pojavio na sudu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dedi je Stipicu Kolovrata pogodio utegom od pet kilograma, dok je Kojundžić udario bivšeg Hajdukovca Antu Aračića. Policajac Bočina se legitimirao i pokušao smiriti situaciju, ali bez uspjeha. Izvrijeđali su ga, a na odlasku poručili da idu po oružje. Nisu se ipak vratili, nego su poslali prijatelja po stvari.

Nakon par dana, i Dedi i Kojundžić pojavili su se kod istražnog suca Nevena Cambija, koji je potpisao nalog za pretragu njihovih kuća i automobila. Premda im je sudac Cambi lijepo pojasnio da sud još nema ništa protiv njih i da se moraju prijaviti policiji, poslušao ga je samo Kojundžić.

Dedija su uhvatili tek početkom veljače, kad se pojavio na sudskoj raspravi kod sutkinje Marise Matić. Pritvor mu je produljen nakon objave presude. Kojundžić je, pak, pušten na slobodu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara