Vukelićevo ministarstvo o aferi KIM: Škare-Ožbolt iznosi laži

Vukelićevo ministarstvo o aferi KIM: Škare-Ožbolt iznosi laži

DANAS je iz Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva stigla reakcija na priopćenje predsjednice DC-a Vesne Škare Ožbolt, u kojoj se navodi kako "Vukelić i Šimić nisu dogovarali prodaju KIM-a".

"Nebrojeno je puta predsjednica DC-a Vesna Škare Ožbolt iznosila laži o ministru gospodarstva, rada i poduzetništva Branku Vukeliću. Jednu od posljednjih u nizu iznijela je u svom priopćenju u kojem je rekla da je prodaja KIM-a dogovorena između ministra Branka Vukelića i vlasnika Chemoderma Ivana Šimića", navodi se u priopćenju.

"Ministar Branko Vukelić nikada se nije susreo s gospodinom Ivanom Šimićem da bi dogovarao prodaju KIM-a", ističe se u priopćenju koje potpisuje glasnogovornik Ministarstva Domagoj Vričko. U priopćenju se još navodi i kako će "zbog iznijetih laži gospođe Škare Ožbolt, ministar Branko Vukelić pokrenuti odgovarajuće sudske postupke".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, danas je iz središnjice Demokratskog centra u Zagrebu premijeru Sanaderu upućen javni zahtjev za hitnim smjenjivanjem s dužnosti ministra gospodarstva Branka Vukelića. Izravan povod podnošenju zahtjeva jest najnovija afera "karlovačka mljekara" u kojoj su utvrđene nepravilnosti oko prodaje Karlovačke industrije mlijeka (KIM) tvrtki Chemoderm poduzetnik Ivana Šimića.

I.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara