Vukovar: Sumnja se da su supružnici ubijeni tupim predmetom

SUPRUŽNICI Katarina (1938.) i Janoš (1932.) Sič, čija je tijela jučer popodne u njihovoj obiteljskoj kući u Ulici Šamac broj 8 u Vukovaru pronašao nepoznati muškarac te to dojavio Domu zdravlja u Vukovaru, vjerojatno su usmrćeni oštrim predmetom, izjavio je zamjenik županijskoga državnog odvjetnika Emil Mitrovski.

"Osnovano se sumnja da je bračni par Sič usmrćen nepoznatim oštrim predmetom", rekao je novinarima Mitrovski, dodavši kako su tijela ubijenih supružnika prevezena u Opću bolnicu u Vukovaru na obdukciju nakon koje će se znati pravi uzrok smrti.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također je dodao kako se još ne znaju ni motivi ni mogući počinitelji ubojstva. Po njegovim riječima očevid još traje i "relativno dugo još neće biti dovršen". Očevid obavljaju istražni sudac Županijskog suda u Vukovaru Milan Kojić, zamjenik županijskoga državnog odvjetnika Mitrovski, vještaci zagrebačkoga Centra za kriminalističko vještačenje "Ivan Vučetić", linijski inspektor za krvne delikte MUP-a i djelatnici vukovarsko-srijemskog PU-a koji i osiguravaju mjesto ubojstva.

Neslužbeno se doznaje kako je mogući motiv zločina koristoljublje.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara