vukovar: tribina sdp-a o obnovi stanova i kuća

U obnoviteljskoj sezoni 2003/2004. u Vukovaru će u obnovu ući oko 600 obiteljskih kuća, a sada je u tijeku obnova oko 1700 stanova, izjavio je večeras u Vukovaru na slabo posjećenoj javnoj tribini vukovarskog SDPa o obnovi i povratku zamjenik ministra javnih radova, obnove i graditeljstva Venko Čurlin. L

Prema njegovim riječima, obnova stambenih objekata u Hrvatskoj bliži se kraju. U tijeku je rješavanje preostalih oko 16.000 zahtjeva građana za obnovom u ratu stradalih objekata.

Svi oni objekti za koje pozitivna rješenja o obnovi budu izdana do kraja ove godine, u obnovu će ući u idućoj obnoviteljskoj sezoni, rekao je Čurlin, dodajući kako bi se završetkom obnove tih objekata obnova stambenih objekata u Hrvatskoj privela završetku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U Vukovarsko-srijemskoj županiji do sada je obnovljeno 22.000 stambenih objekata u čiju je obnovu država utrošila 2,8 milijarde kuna, rekao je Čurlin.

Predstojnik Regionalnog ureda za prognanike i izbjeglice Vukovar Ante Drmić rekao je kako se u statusu prognanika još nalazi 6.006 Vukovaraca.

(Hina) žd jn

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara