Ž. Antunović: 23. recite "da" za Hrvatsku , a "ne" onima koji su pričali o cestama, a nisu ih gradili

NA ZAVRŠNOM skupu koalicije SDPa, LSa i Libre večeras u Đakovu nositeljica liste za 4. izbornu jedinicu Željka Antunović (SDP) rekla je okupljenima kako zna da će oni 23. studenoga reći "Da" za Hrvatsku, "odnosno da neće dati glas onima koji su im pričali o cestama, a nisu ih gradili", i kako je ocijenila, "onima koji su uzimali kredite s malim kamatama za sebe, a vama nudili one s velikim kamatama".

Izjavila je kako će građani zaokruživanjem liste pod rednim brojem 26 zaokružiti nastavak kretanja Hrvatske u dobrom smjeru koji je, rekla je, sadašnja vladajuća koalicija započela nakon izborne pobjede 3. siječnja 2000.

Drugi kandidat na listi Zlatko Kramarić (LS) dodao je kako svaki birač 23. studenoga treba izaći na izbore.

"U nedjelju, 23. studenoga, pred svima nama je pitanje hoćemo li se odlučiti za modernu Hrvatsku i modernu Slavoniju i Baranju ili se ponovno vratiti u vrijeme bahatosti i vrijeme velikih vođa", rekao je treći na listi Vilim Herman (Libra).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Četvrti kandidat na koalicijskoj listi SDP-LS-Libra Zoran Vinković (SDP) Đakovčanima je poručio da na izbore treba izaći, ne radi političara, nego radi samih sebe.

"Recite tada Da za Hrvatsku, a ne za HDZ-ovu", kako je ocijenio, "politiku kokošarenja i pljačke". Recite tada "Ne" Sanaderu, Šeksu i Glavašu", rekao je Vinković.

Na večerašnjem predstavljanju kandidata koalicijske liste SDP-LS-Libra održan je i kviz u čija su pitanjima bila u vezi s projektima i potezima sadašnje vladajuće koalicije. Također podijeljene su i nagrade u nagradnoj igri te koalicijske liste.

(Hina) sžup vkn

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara