ZADAR: koalicija hb-hip predstavila kandidate u 9. izbornoj jedinici

Koalicija Hrvatski blokHrvatski istinski preporod (HBHIP) predstavila je večeras u Zadru kandidate u 9. izbornoj jedinici. L

Nositelj liste je predsjednik HIP-a dr. Miroslav Tuđman, a prvi kandidat je admiral Davorin Domazet Lošo.

"Ja sam hrvatski admiral i prijatelj generala Ante Gotovine", predstavio se admiral Domazet pred nekoliko stotina okupljenih u dvorani kina "Pobjede" nakon čega su nazočni počeli uzvikivati "Ante, Ante!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Po riječima admirala Domazeta Domovinski je rat bio rat u kojemu su Hrvati pobijedili i spasili ne samo Hrvatsku nego i Bosnu i Hercegovinu, a dio svjetske moći nikad neće oprostiti Hrvatima dvije bitne stvari: stvaranje hrvatske države i vjernost Svetom Ocu. No, zahvaljujući hrvatskom duhu i snazi naroda, održali smo i održat ćemo se i u buduće, rekao je admiral Domazet. Za sadašnju vlast Domazet je rekao da se nije borila za Hrvatsku, pa čak ni toliko da dignu ruke u Saboru prije 13 godina za samostalnu Hrvatsku, a danas, 13 godina poslije, kažu "Da, za Hrvatsku".

Okupljenima se obratio i predsjednik HIP-a dr. Miroslav Tuđman, rekavši da su idući izbori važni kao i 1990. kad se odlučivalo jesmo li za Hrvatsku ili za Jugoslaviju. Ove godine odlučujemo hoćemo li gospodarski suverenu i ponosnu naciju ili koloniju, dodao je, ocijenivši da je sadašnja vlast uzrokovala gospodarsku i nacionalnu krizu koju nije naslijedila. Da je Račan prije četiri godine obećao da će raspisati nagradu od 350 tisuća kuna za informaciju o generalu Gotovini, ne bi dobio ni šest posto glasova, a kamoli onoliko koliko je dobio, istaknuo je dr. Tuđman, dodavši da je mandat ove vlasti pri kraju, da je ona završila.

(Hina) ima mć

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara