Zagorec tuži svoju tajnicu jer ga je optužila za krađu dragulja?

Zagorec tuži svoju tajnicu jer ga je optužila za krađu dragulja?

GENERAL Vladimir Zagorec podnio je na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu optužni prijedlog protiv svoje bivše tajnice u MORH-u, Snježane Šiprak, piše Jutarnji list.

Zagorec svoju bivšu tajnicu tuži jer ga je u postupku protiv Hrvoja Petrača i ostalih okrivljenika za otmicu njegovog sina, kako kaže, lažno optužila za krađu dvije torbe s draguljima iz sefa kad je odlazio s pozicije pomoćnika ministra obrane. Šiprak je na sudu rekla da je Zagorec ukrao dragulje, zbog čega je protiv njega i pokrenuta istraga, a kasnije je, odgovarajući na Petračeva pitanja, rekla da je imala punomoć da u Zagorčevo ime kupuje i prodaje nekretnine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jutarnji list piše da je Zagorec prvooptužni prijedlog zbog davanja navodno lažnog iskaza podnio Općinskom državnom odvjetništvu, no tužiteljstvo ga je odbacilo pa je sam preuzeo kazneni progon protiv svoje bivše tajnice. U optužnom prijedlogu Zagorec predlaže da se njegova bivša tajnica kazni s godinom dana zatvora, a sudac Milenko Djaković koji je dobio predmet još nije zakazao prvo ročište.

J.C.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara