Zagreb: anketa o zainteresiranosti građana za kupnju stanova POS-a u Sesvetama

Svim kandidatima na listi za kupnju stanova po Programu društveno poticane stanogradnje (POS) u Zagrebu ovih je dana upućena anketa kako bi se utvrdilo jesu li zainteresirani za kupovinu stana na lokaciji SopnicaJelkovec u Sesvetama.

Iz Gradskog ureda za upravljanje imovinom grada poručuju građanima da se po primitku dopisa na kućnu adresu odazovu na anketu "radi što realnijeg planiranja izgradnje stanova iz Programa POS-a na toj lokaciji".

"Osobe raspoređene na listi primit će dopis i anketu u kojoj trebaju zaokružiti jedan od ponuđenih odgovora, upisati ime i prezime te redni broj na Konačnoj listi i u dostavljenoj je koverti poštom vratiti pošiljaocu u roku osam dana od dana primitka", priopćuju iz tog Ureda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Po odluci zagrebačkog Gradskog poglavarstva, anketu će među kandidatima s Konačne liste reda prvenstva za kupnju stanova iz programa POS-a provesti Povjerenstvo za provođenje postupka za odobravanje zahtjeva za kupnju stanova.

U priopćenju također napominju da podaci iz ankete nisu obvezujući odnosno da odgovor iz ankete ne znači obvezu kupnje stana na predmetnoj lokaciji.

(Hina) xbdj/pp yjn

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara