Počinju Europske sveučilišne igre: Evo gdje nećete moći ni autom ni tramvajem

Počinju Europske sveučilišne igre: Evo gdje nećete moći ni autom ni tramvajem

Foto: MUP

OD 12. DO 25. srpnja Zagreb i Rijeka bit će domaćini Europskih sveučilišnih igara. Na igrama u Zagrebu sudjelovat će velik broj natjecatelja, a očekuje se i mnoštvo posjetitelja na svečanom otvorenju, kao i u u sportskim dvoranama i objektima u kojima će se održavati natjecanja. Zbog svega toga u Zagrebu će vrijediti posebna regulacija prometa, priopćio je MUP.

Za vrijeme održavanja Igara u Zagrebu, od 10. do 25. srpnja, u Jarunskoj ulici na dijelu od Selske ceste do Haberleove ulice te na Horvaćanskom zavoju važit će posebna regulacija a promet će biti dopušten isključivo autobusima ZET-a određenim za prijevoz sudionika te akreditiranim vozilima.

U srijedu 13. srpnja u Botaničkom vrtu u Zagrebu u 18.30 počinje svečani prijam a u 21 sat na atletskom stadionu Mladost ceremonija otvorenja.

Zbog toga će taj dan od 18 do 21 sat biti otežano prometovanje Vodnikovom i Mihanovićevom ulicom, a od 19 do 24 sata moguće je povremeno otežano prometovanje Selskom i Horvaćanskom te Haberleovom ulicom, uz već navedenu zabranu prometa Jarunskom ulicom na dijelu od Selske ceste do Haberleove ulice.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara