Zagreb: U kući u izgradnji pronađeni mrtvi muškarac i žena

Zagreb: U kući u izgradnji pronađeni mrtvi muškarac i žena
U NEDOVRŠENOJ kući u zagrebačkom naselju Susedgrad jučer poslijepodne pronađena su mrtva tijela muškarca i žene, izvijestila je danas policija.

Policija je navela da su pokojnici s inicijalima I.B. (23) i A.N (29), državljani Bosne i Hercegovine, duže vremena bili u ljubavnoj vezi, a stanovali su u jednoj sobi kuće u izgradnji u kojoj su i pronađena njihova tijela.

Iako još nije sa sigurnošću utvrdila uzrok njihove smrti policija pretpostavlja da su se ugušili ugljičnim monoksidom.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sobi je pronađen prijenosni otvoreni roštilj u kojem su nastradali palili vatru, pa policija pretpostavlja da se zbog zatvorenih prozora i vrata u sobi povećala koncentracija ugljičnog monoksida, zbog čega su žrtve izgubile svijest i na kraju se ugušile.

Mrtva tijela prevezena su na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, gdje će se obdukcijom utvrditi točan uzrok smrti.

Policija je izvijestila da je sinoć oko 21,20 sati na pruzi u blizini željezničke postaje ´Podsused´ pronađeno tijelo mrtvog muškarca, u čijoj je odjeći pronađena osobna iskaznica na ime s inicijalima muškarca H.Z. Okolnosti pod kojima je stradao policiji nisu poznate.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara