Zagreb: Za dva dana rezultati obrade tučnjave ispred Saloona

ZAGREBAČKA policija najavila je danas da će za dva dana biti poznati rezultati kriminalističke obrade tučnjave ispred disko kluba Saloon na Tuškancu u kojoj su jučer oko 3,20 sati nepoznati nasilnici teško ozlijedili dvojicu, a lakše trojicu mladića.

Prema izvješću policije, na plesnom podiju Saloona došlo je do svađe petorice mladića s većom skupinom nepoznatih mladića, nakon čega je u dvorištu disko kluba došlo i do tučnjave, među ostalim i drvenim palicama. U tučnjavi su teže ozlijeđena dvojica 19-godišnjaka, od kojih je jednome prerezana tetiva na ruci i slomljena ruka, a drugome nos.

Trojica njihovih prijatelja lakše su ozlijeđena, a nepoznati nasilnici su uspjeli pobjeći.

"Policija provodi kriminalističku obradu, prikuplja obavijesti, razgovara s očevicima i ozlijeđenim mladićima, a privedene su i neke osobe za koje se sumnja da su sudjelovali u tučnjavi", rekla je glasnogovornica zagrebačke policije Stanka Saraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dodala je kako se očekuje da će za dva dana obrada biti gotova, a nasilnici otkriveni.

Saraja nije željela komentirati napise u današnjem dnevnom tisku i izjave dvojice ozlijeđenih mladića koji tvrde da su ih bez povoda, metalnim palicama i gumenim pendrecima, pretukli redari Saloona.

"Dok obrada ne završi i dok ne prikupimo dovoljno podataka za podnošenje kaznenih prijava ne želimo izlaziti u javnost s podacima", kazala je Saraja.

U prvom izvješću nakon tučnjave, policija je jučer izjavila da redare i ostalo osoblje Saloona ne povezuje s događajem, ali da će s njima razgovarati kao s mogućim očevicima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara