Zagreb: Zaplijenjeno 1,25 kilograma marihuane i uhićena "starija dilerica"

ISTRAGOM o porijeklu 770 grama marihuane, zaplijenjene prošlog tjedna u stanu u Maksimiru, zagrebačka je policija otkrila preprodavačicu "starije dobi" i zaplijenila još kilogram i 250 grama marihuane.

Policija je danas izvijestila da je u nastavku kriminalističke obrade od prošlog tjedna kada su uhićene tri osobe, uhitila još sedam osoba, među kojima i "stariju dilericu". Identitet i dob uhićenih policija nije otkrila.

U policiji kažu da su kriminalističkom obradom policajci Odjela kriminaliteta droga identificirali stariju žensku osobu od koje je kupljena droga zaplijenjena u prošlotjednoj akciji. Nakon toga, u iduća dva dana, uhitili su četiri muškarca i dvije žene kojima je "starija dilerica" prodala 187 grama marihuane.

Potom su uhitili i nju, a u njezinoj obiteljskoj kući pronađeno je još kilogram i 64 grama marihuane koja je bila pakirana u 28 manjih paketića.

Prema dosadašnjim policijskim podacima ona je nabavljala veće količine marihuana koju je potom prepakiravala u manje paketiće, a zatim preprodavala na ilegalnom tržištu.

Osumnjičena je privedena u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu, a tereti ju se da je počinila kazneno djelo zloporaba opojnih droga. Protiv ostalih uhićenih redovnim su putem podnesene kaznene prijave.

(Hina) so so

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara