Zagrepčanka pronađena mrtva u hotelskoj sobi: Žrtva ubojice ili obiteljskog nasilja?

NI DAN nakon što je u hotelskoj sobi u Sesvetama pronađen ženski leš, policija, u interesu kriminalističke obrade, ne želi govoriti o detaljima događaja. O događaju ne žele govoriti ni djelatnici Hotela Antunović - kažu, zabranila im je policija.

Misteriji događaja doprinosi i činjenica da su na tijelu 46-godišnje I. D., prilikom obavljanja očevida, uočene vidljive ozlijede. S obzirom na to da ovog puta policija, kako to obično biva, nije otvoreno izrazila sumnju na ubojstvo, već su naveli kako je "obrada u tijeku i sve su mogućnosti otvorene", priča o tome kako je žena žrtva obiteljskog nasilja, dodatno je dobila na težini.

Naime, prema neslužbenim informacijama, koje u policiji danas nisu željeli potvrditi, "jer su to detalji, koji su potrebni tijekom kriminalističke obrade", I. D. je ranije policiji prijavljivala zlostavljanje. Kako je hotelsku sobu iznajmila dan prije no što je pronađena mrtva, postoji sumnja da ju je nasilni suprug pretukao i da je pobjegla od kuće. S obzirom da prilikom premlaćivanja često dolazi do unutarnjeg krvarenja, moguće je da je upravo od posljedica zadobivenih ozljeda preminula u hotelskoj sobi, u kojoj je potražila utočište.

Ni od policije, ni od osoblja hotela nije bilo moguće doznati je li žena u hotel stigla sama ili je imala društvo, kao ni je li je tijekom njenog boravka u sobi itko posjetio. Jednako tako, tajna je i to da li je već u hotel stigla s modricama na licu i vratu, pa mogućnost da ju je netko ubio u hotelskoj sobi, i dalje ostaje otvorena. Zbog čega je I. D. preminula, pokazat će obdukcija.

Podsjetimo, jučer je oko 13.50 sati, mrtvo tijelo 46-godišnje I. D. iz Zagreba, pronađeno u sobi Hotela Antunović, na Kobiljačkoj cesti u Sesvetama. Sobu je unajmila dan ranije, u srijedu. Kako bi se utvrdio točan uzrok smrti, njeno mrtvo tijelo je na obdukciju prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

I.M.
Foto: Destinacije.com

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara