Zajedničko pijančevanje okončano svađom i ubodom nožem

ČETVORICA muškaraca jučer su zajedno pili u zagrebačkoj Dubravi sve do iza 21 sata kada je pijanka prekinuta svađom i naguravanjem, a potom i potezanjem noža, doznaje se iz zagrebačke policije. 

Nakon dojave policija je u 9. Novoselskom odvojku zatekla sudionike događaja od kojih je jedan nakon naguravanja uboden nožem u prsa.

Četvorka je do otprilike 21 sat pila alkoholna pića, ali je iz zasad neutvrđenog razloga između 48-godišnjeg muškarca i njegovog 46-godišnjeg prijatelja izbila svađa. Inače, mlađi je muškarac kod starijeg nekoliko mjeseci neprijavljeno boravio. S njima su u kući bila još dvojica muškaraca, 47-godišnjak i 41-godišnjak.

U jednom trenutku izbila je svađa nakon koje je 46-godišnjak fizički napao 47-godišnjeg i 41-godišnjeg prijatelja te ih ošamario. Zatim je 48-godišnjaka gurnuo na pod gdje je ovaj sa stola ili ispod stola izvukao kuhinjski nož i 46-godišnjaku zadao ubodnu ranu u prsište.

Hitna pomoć odvezla je 46-godišnjaka u Kliničku bolnicu Dubrava gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen te je podvrgnut operativnom zahvatu i zadržan na liječenju. Osumnjičeni je doveden u službene prostorije policije na kriminalističku obradu.

I.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara