Započela distribucija hrvatskog poslovnog IT newslettera

JEDINA hrvatska agencija za odnose s javnošću u informatičkoj i telekomunikacijskoj industriji, Meritor Media, od ponedjeljka je započela sa distribuiranjem prvog hrvatskog poslovnog IT Newslettera.

Cilj mu je pružanje relevantnih informatičkih informacija IT menadžmentu i ostalima koje zanimaju trendovi u tehnološkom svijetu. Newsletter se distribuira jednom tjedno i to ponedjeljkom, a teme koje će obuhvaćati biti će vezane uz informacijsku tehnologiju u poslovnoj primjeni.

Želja je prenositi edukativni sadržaj s analitikom zbivanja na inozemnim i domaćem tržištu te ići korak dalje od vijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Newsletter će podržavati kratku formu izvješćivanja po uzoru na vodeće svjetske agencije.

"Nadam se kako će naš Newsletter mnogima biti koristan izvor informacija i da će mnogi u njemu vidjeti dobru i kvalitetnu selekciju tema. Ono što nas je navelo na njegovu izradu je nedostatak sličnih uradaka na našem tržištu s obzirom da su svi okrenuti ka izradi vijesti. Nas je i kao čitatelje pak interesiralo uvijek ono iza toga", naglasila je direktorica tvrtke Rašeljka Maras Juričić, objašnjavajući razloge takvog poslovnog poduhvata.

Trenutačno se Meritor Media Newsletter distribuira putem e-maila na gotovo 2.000 adresa, no od idućeg tjedna isti će biti dostupan i na web stranicama tvrtke www.meritormedia.hr.

Prijava za dobivanje Newslettera ostvaruje se slanjem e-maila na adresu redakcija@meritormedia.hr sa naslovom Prijava.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara