Zaštitar prebio mladića u dubrovačkom klubu: "Krv je frcala sa svih strana"

Zaštitar prebio mladića u dubrovačkom klubu: "Krv je frcala sa svih strana"
Foto: Du list

JUTROS oko 4 sata ispred dubrovačkog noćnog kluba Revelin premlaćen je mladić. Zadobio je teške tjelesne ozljede te je zadržan na liječenju u Općoj bolnici Dubrovnik. 

Du list doznaje da se zaštitar noćnog kluba sukobio s 27-godišnjakom iz Dubrovnika na samom ulazu u noćni klub.

"Sve se dogodilo u dvije-tri sekunde. Zaštitar ga je najprije udario šakom u glavu, od čega mi je prijatelj pao na tlo i dok je ležao u nesvijesti, zaštitar je nasrnuo još jednom na njega dodatnim udarcem nogom u glavu", ispričao je detalje svjedok koji je sa svojim prijateljem izašao u noćni izlazak. 

"Ja sam ovdje zaštitar"

Nakon što su popili par pića u gradu, odlučili su završiti izlazak u Revelinu. U klub su ušli bez problema, piše Du list.

"Ja sam pošao do šanka naručiti piće, dok mi je prijatelj ostao ispred bine. U klubu smo bili možda pet minuta kad sam vidio da se približava zaštitar, inače poznanik mog prijatelja s kojim nije bio baš u dobrim odnosima. Zaštitar mi je prijatelja uputio prema izlazu. Na faci zaštitara sam vidio da će se nešto dogoditi pa sam u istom trenutku krenuo za njima. Ovaj se zaštitar ponašao kao vlasnik Revelina, čuo sam da mu je vadeći i pokazujući mu zaštitarsku značku govorio: ‘Ja sam ovdje zaštita, mogu sve ovdje, mogu te prebiti.’ Prijatelj mi se nalazio na rubu skalina, a ja sam stajao iza njega jer me bilo strah da ako dođe do naguravanja, ne padne i udari glavom", priča svjedok za Du list. 

U trenu katastrofa

Kaže kako su pili, ali da mu prijatelj osim verbalnog prepucavanja sa zaštitarom nije bio nasilan.

"U trenutku se zbila katastrofa. Umalo mi je ubio prijatelja! Krv je počela frcati sa svih strana. Prijatelj mi je ležao u nesvijesti. Okrenuo sam ga na stranu, izvadio jezik da se ne uguši. Molio sam ljude da zovu policiju i hitnu pomoć", priča svjedok i kaže da ne može vjerovati da je to učinio sportaš koji svakodnevno trenira ultimate fight. 

Ispred kluba su se nalazili policajci u ophodnji koji su skočili u pomoć te potvrdili kako nitko dotad nije pozvao hitnu pomoć.

"Zaštitar koji mi je unakazio prijatelja je pobjegao, a ostali koji su se zatekli na licu mjesta policiji su govorili kako nisu ništa vidjeli i kako ne znaju što se dogodilo", tvrdi svjedok.

Provodi se istraživanje

Policija je potvrdila incident rekavši kako se provodi kriminalističko istraživanje. 

Kristijan Perak iz zaštitarske tvrtke je za Du list potvrdio da je došlo do tučnjave.

"Oko 13 sati sam doznao da su zaštitari jutros imali intervenciju. Imamo kamere i nadam se da će se utvrditi sve okolnosti. Ako je naš zaštitar nešto krivo napravio, odgovarat će. Moji ljudi su pozvani na policiju i vjerujem da će se rasvijetliti sve okolnosti događaja", ispričao je Perak.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara