Zbog povećeg interesa na akciju promjene monitora "staro za novo", LG produžava trajanje akcije do 15.05.2005.

Zbog povećeg interesa na akciju promjene monitora "staro za novo", LG produžava trajanje akcije do 15.05.2005.

LG ELECTRONICS najavio je novu liniju premium LCD monitora koji su osvojili dizajnerske nagrade u razini svjetske klase; poimenice, "IF Material Design Award" i "Reddot Design Award" za 2005. CNN i CBS su predstavili vrhunske LCD monitore i nahvalile njihovu dizajnersku superiornost.

Najtanjem monitoru iz "LX80" serije dodjeljen je "Reddot Design Award" u godini 2005, jedna od Europskih najprestižnijih dizajnerskih nagrada; uz "IF Material Design Award". Pokrenuta 1955, "Reddot Design Award" se dodjeluje proizvodima vrhunskog dizajnerskog standarda. Pobjednički dizajn i nagrađeni proizvod okarakteriziran je "Red Dot" akreditacijskom oznakom, te je prepoznat širom svijeta kao produkt vrhunskog standarda.

LX80 serija monitora, također je, primila nagrade i priznanja na CES-u 2005 u Las Vegasu, što je dovelo do pojavljivanja na udarnim vijestima CNN-a i CBS-a kao najinovativniji proizvod. U isto vrijeme, savršeno uobličena "LX40" serija proizvoda nagrađena je 51-om "IF Material Design Award", u organizaciji internacionalnog foruma dizajnera (IF) asocijacije industrijskog dizajna sa sjedištem u Njemačkoj - za predanost dizajnu i tehničkom savršenstvu.

LX40 serija monitora je, sa svojim dizajnerskim standardom i prijateljskim čimbenicima prema okolišu i potrošaču, svrstala sebe na sam vrh. Inovativnost dizajna serije LX40, koja se može usporediti sa linijom ljudskog tijela, također je osvojila vrhunsku pohvalu velikih dizajnerskih imena, poput poznatog talijanskog dizajnera Giugiaro-a, poznatijeg po umjetnosti u dizajnu automobila tipa: Volkswagen Golfa i BMW Nazca. Dizajn serije LG monitora LX40 opisao je riječima: ne samo dizajn, vec pjesma.

LG Electronics, uzeo je drugo mjesto u globalnom tržištu monitora sa udjelom od 15% prošle godine, te je za 2005. odlučan preuzeti vodstvo na globalnoj razini trgovine monitora. U tu svrhu LG usavršava svoje FLATRON prizvode na način da potiče razvoj digitalizacije na razini state-of-the-art i F-engine tehnologije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, kroz pozitivne marketinške kampanje, kontinuirano R&D ulaganje i razvijanje dizajna, LG pokušava utvrditi svoje nastojanje s ciljem pozicioniranja na prvo mjesto globalne razine.

LG Electronics danas je globalna snaga i stvaratelj informacijskih standarda u kojem je, širom svijeta, zaposleno 66.000 zaposlenika. Njihovo tržište rasprostranjeno je na 39 zemalja.

Uz proizvodnju vrhunskih monitora, LG Electronics svrstao je sebe na mjesto naprednog proizvođača tehnologije novog vala: LCD TV-a i HDTV-a (high definitions TVs).

Više informacija potražite na www.lge.com

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara