zbog prometne nesreće između ivanić grada i kutine promet se odvija jednim kolničkim trakom

Zbog prometne nesreće koja se dogodila na 246 kilometru između Ivanić Grada i Kutine u pravcu Županje promet se odvija jednim kolničkim trakom, izvijestio je danas oko 9 sati Hrvatski autoklub (HAK). L

Na D1 kod mjesta Rudanovac zbog prometne nesreće promet se odvija naizmjenično jednim kolničkim trakom. Na obje ceste promet sada nije osobito gust i ne stvaraju se duge kolone vozila.

U unutrašnjosti zemlje promet je slabog intenziteta.

Danas od 12 do 20 sati zabranjen je promet za sva vozila na D3 u Gorskom kotaru na čvoru Vrata, zbog dovršetka radova na naplatnoj postaji Vrata.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teretnim vozilima najveće dopuštene mase iznad 7.5 tona zabrana je kretanja na svim važnijim državnim cestama danas od 12 do 23 sati.

Na graničnim prijelazima se ne čeka duže. Zbog radova na asfaltiranju kolnika na graničnom prijelazu Obrežje (Slovenska strana Bregane) promet se odvija jednim kolničkim trakom i značajno je usporen. Na ulaz u Hrvatsku čeka kolona vozila duga oko 1 km. Savjetujemo vozačima da za prijelaz granice koriste obližnji granični prijelaz "Bregana naselje".

Trajektni je promet redovit na svim linijama, priopćeno HAK.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara