Zbog svađe oko toga tko je prava plavuša Švicarka izgubila oko

Tekst: F.M.
Foto: Blick


BIZARNA svađa oko toga tko je prava plavuša dovela je dvije Švicarke dok svađe u kojoj je jedna od njih izgubila oko.

27-godišnja Anica, sada crnka, i 41-godišnja Barbara, 27. svibnja 2007. godine samo su namjeravala popiti brendi u "Ghrigis Baru" u Zürichu. No, tada se ponovno rasplamsala mjesecima stara svađa oko plave kose, i završila tragično.

Mjesecima stara svađa

"Barbara mi je stalno predbacivala da sam bojala bosu u plavo", rekla je Anica, koja je prije dvije godine također bila plavuša, jučer pred sudom u Zürichu. Nekoliko trenutaka nakon toga, Anicina čaša za brendi završila je u Barbarinom licu. Komad stakla nanio je ozbiljnu ozljedu Barbarinom oku, i liječnici su ga morali izvaditi. Anici se sudi zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

"Barbara je tvrdila kako je prirodna plavuša. No, zbog crnog izrasta sam sumnjala u to", ispričala je Anica što se dogodilo kobne večeri. "Tada sam joj rekla da je plava i glupa. Usto sam u šali dodala kako joj je možda boja za kosu obojala i mozak", dodala je.

"Slučajno sam joj izbila oko"

Barbara je bila pijana i živčana, tvrdi Anica. "Uhvatila me za ruku i zabila mi nokte u meso. Primila sam čašu i htjela joj izliti sadržaj čaše u lice. Čuo se snažan lom. Barbara je pala s barske stolice", prepričala je Anica.

Anica tvrdi kako ni u kom trenutku nije htjela ozlijediti svoju prijateljicu, nego joj je čaša iskliznula iz ruke.

Barbara se ne slaže s tim. "Potpuna glupost. Vidi se rezultat. Izgubila sam lijevo oko", ispričala je. Barbara je zbog ozljede imala šest operacija. "Usput, prirodna sam plavuša", nastavlja ona.

Suđenje se nastavlja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara