Zbog Todorića transparenti ispred slovenskog veleposlanstva: "Karcinom se širi na deželu"

Foto: Građanska akcija, Društvena mreža građana

GRAĐANSKA AKCIJA i Društvena mreža građana jutros su posjetile veleposlanstvo, kako sami navode "prijateljske nam Slovenije". "Išli smo tamo upravo zbog tog prijateljstva. Željeli smo ih upozoriti kako im dolazi jedan veliki štetočina. Pošast zvana Todorić.", stoji u njihovom priopćenju.

Ispred veleposlanstva njihovi su aktivisti izvjesili poruke: "Karcinom se širi na deželu, metastaze prelaze granicu" te "K vam prihaja generator nelikvidnosti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Nadamo se da naši dragi prijatelji neće dozvoliti da i kod njih bere poticaje, a ne stvara proizvode koje ne potiče, nego silne milijune građana prebacuje u svoje dvorce, jahte i na svoje račune. Nadamo se da će Slovenija znati spriječiti da taj feudalac modernog doba ucjenjuje cijelo društvo tisućama otkaza ako društvo pokuša zaštiti od njegova bogaćenja tako što ga pokuša bilo skinuti sa sise, bilo smanjiti mu dotok mlijeka iz džepa svih građana", priopćeno je iz Građanske akcije i Društvene mreže građana.

"Dragi prijatelji i susjedi, očito je da je ovaj vampir još žedan krvi. Ne dajte mu da počne sisati krv i u vašem društvu, a mi ćemo ga pokušati već nekako isključiti iz našega krvotoka. Nema predaje i ustrajno", zaključuju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara