Želite li dobiti 50EUR za trgovanje i početi zarađivati?

Želite li dobiti 50EUR za trgovanje i početi zarađivati?

Foto: Press

VEĆ ČETIRI mjeseca u fokusu na svjetskom tržištu dionica nalaze se dionice Netflixa, koje su od veljače do danas porasle čak 30, a tijekom prošle godine nevjerojatnih 130 posto.

Brokerska kuća Fortrade, svim čitateljima koji žele trgovati na svjetskoj burzi i zaraditi na cijeni dionica Netflixa, daje besplatnih 50€ početnog kapitala za trgovanje.

Besplatnih 50€ za trgovanje možete preuzeti ovdje.

Ukupna tržišna vrijednost Netflixa je 44 milijarde dolara. Nedavno su se pojavile i glasine o mogućem preuzimanju od strane Applea. Međutim, ovaj tip glasina nije nov. Kao mogući kupci ranije su se spominjali i Amazon, Google i Alibaba.

Prošlog tjedna Netflix je, ipak, uspio postići dogovor s Walt Disneyem o ekskluzivnom pravu na emitiranje Disney filmova, uključujući Marvel, Lucas films i Pixar. Počevši u rujnu 2016. godine na Netflix-u će se emitirati i najnoviji Disneyevi filmovi, kao što su "Jungle book", "Zootopia" kao i tek najavljeni naslovi kao što je "Finding Dory". Netflixu je prijeko potreban popularan sadržaj, kako bi zadržao pretplatnike, nakon što je u svibnju pretplata porasla sa $7.99 na $9.99.

Iako analitičari s Wall Streeta još nisu postavili svoje prognoze rasta ove tvrtke za sljedeći kvartal, teško je ignorirati odlične rezultate koje je ona dosad ostvarila. Od početka godine usluga je proširena na 130 novih zemalja, a broj korisnika prešao 81 milijun. Na godišnjem nivou, u SAD-u je ostvaren rast profita od 18, a u inozemstvu čak 57 posto.

Fortrade Ltd je autoriziran i reguliran u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970. 

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. Fortrade ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?