Željko Jovanović o najavi Kosor da će ga tužiti zbog "zločinačkog HDZ-a": Ona je Biserka!

Željko Jovanović o najavi Kosor da će ga tužiti zbog "zločinačkog HDZ-a":  Ona je Biserka!

Foto: Željko Šop (Cropix)

"NITKO nas u HDZ-u neće proglašavati kriminalcima, lopovima i zločincima", rekla je Jadranka Kosor, šefica HDZ-a, danas u Rijeci objavivši kako je HDZ podnio tužbu protiv zastupnika SDP-a Željka Jovanovića zbog njegovih učestalih izjava kako je njena stranka zapravo zločinačka organizacija. Kosor je mini Sabor HDZ-a u Rijeci iskoristila za kontranapad na oporbu kazavši više puta kako borba protiv  korupcije mora stići i u taj grad, no izjave o "zločincima" posebno su je naljutile.

Kosor: Ja vas se ne bojim

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Nećemo dati nikome da nas tako napada", uzviknula je Kosor podsjetivši prisutne da su je iz SDP-a zvali "muhom zuzarom", a HDZ-ovce kriminalcima. Takve napade, Kosor je shvatila, kako kaže, kao poticaj da ustraje u cilju. Isto tako podsjetila je na izjave Slavka Linića o "špijunčini Tomislavu Karamarku", naglasivši da će unatoč napadima na državne institucije one nastaviti raditi svoj posao.

"Ja vas ne bojim", rekla je Kosor kazavši odmah iza toga da se takvih napada ne boji ni HDZ.  Kosor je naglasila da će borba protiv korucpije doći svugdje, pa i u Rijeku iz koje "poručuju da ispred njihovih vrata nema ništa". 

"Borba protiv korupcije otvorit će sva vrata, ali i prozore. Proći će i kroz Učku, a tad će svi koji su se ogriješili o zakone morati odgovarati. Zakone moraju poštivati i SDP-ovci",rekla je Kosor dodajući kako mora odgovarati i riječki gradonačelnik Vojko Obersnel i to zbog nenamjenskog trošenja novca.

Nakon najave tužbe Jovanović je na svom Facebook profilu kratko komentirao: Biserka Kosor nastavlja po svom!.
  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara