Žena koju je pregazila pijana kuma ministrice Žalac: "Molila je za oprost"

Žena koju je pregazila pijana kuma ministrice Žalac: "Molila je za oprost"
Screenshot: N1

NATALIJA Baričević, žena koju je autom udarila kuma Gabrijele Žalac, Marijana Obradović, u Požegi je DORH-u dala izjavu o tom događaju.

Podsjetimo, pijana Marijana Obradović krajem prošle godine nedaleko od Požege autom je udarila Baričević i pobjegla s mjesta događaja. No uskoro je nađena zbog tablice koja je otpala. Baričević je danima bila u bolnici, ali njene ozljede okarakterizirane su kao lakše.

Obradović, čijem je djetetu Gabrijela Žalac, dan nakon prometne nesreće u kojoj je ministrica udarila djevojčicu, bila kuma, istupila je iz HDZ-a.

Natalija Baričević jutros je kratko za N1 dala izjavu. Kaže da ju je Obradović kontaktirala.

"Gospođa me kontaktirala, policija nije. Ispričala se i molila za oprost, nije objasnila zašto je pobjegla. Nisam odgovorila na poruku, to je bila poruka", rekla je Baričević koja je u DORH došla u pratnji odvjetnika.

"Imam rupu od šest i pol sati sjećanja", dodala je.

Oćinsko državno odvjetništvo u Požegi u petak je zatražilo od PU požeško-slavonske zaustavljanje optužnog prijedloga i prekršajnog postupka protiv 40-godišnje hrvatske državljanke budući da je, kako se ističe u priopćenju, ovo državno odvjetništvo poduzelo radnje radi utvrđivanja postojanja elemenata kaznenog djela.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara