Žena plastičnim pištoljem pljačkala po Zagrebu, policija je objavila detalje

Žena plastičnim pištoljem pljačkala po Zagrebu, policija je objavila detalje
Foto: MUP

POLICIJSKI službenici Službe općeg kriminaliteta Sektora kriminalističke policije PU zagrebačke dovršili su jučer kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakinjom zbog osnova sumnje da je počinila 12 razbojništava. 

Sumnja se da je od 3. rujna 2016. do 31. listopada 2018. počinila šest pljački na benzinskim postajama te šest u kioscima na području Novog Zagreba, Trnja, Trešnjevke i Peščenice.

"Utvrđena je osnova sumnje da je 33-godišnjakinja razbojništva počinila na način da je je maskirana maramom, naočalama ili šilt kapom ulazila u benzinske postaje ili prilazila kioscima gdje je uz prijetnju plastičnim pištoljem djelatnicima otuđivala novac i cigarete.

Materijalna šteta pričinjena počinjenjem ovih razbojništava iznosi oko 38.000 kuna, a ukradeni novac osumnjičena je koristila za svakodnevne potrebe.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici Službe općeg kriminaliteta podnijeli su Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu kaznenu prijavu i posebno izvješće", objavila je policija.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara