Žena u Istri krivo parkirala pa udarila policajca

Žena u Istri krivo parkirala pa udarila policajca
Screenshot: Google Maps

UMAŠKA je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 55-godišnja hrvatska državljanka počinila kazneno djelo napada na službenu osobu.

Naime, 13. rujna oko 16.30 sati policijski službenik je u Ulici Mira u Brtonigli uočio nepropisno parkirani automobil te je počeo ispisivati obavijest o počinjenom prekršaju. Do vozila je tada došla 55-godišnja žena koja je počela vikati i vrijeđati policijskog službenika, odbijajući mu dati na uvid dokumente, te ga je udarila u predjelu prsa zbog čega je policijski službenik nad njom uporabio sredstva prisile. U događaju su oboje lakše ozlijeđeni, a prilikom policijskog postupanja u jednom trenutku umiješao se i 59-godišnjak, koji je također vikao i vrijeđao policijskog službenika.

Zbog sumnje da je počinila kazneno djelo protiv 55-godišnjakinje se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, dok se zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o osobnoj iskaznici pokreće prekršajni postupak. Prekršajni postupak pokreće se i protiv 59-godišnjaka zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, priopćili su iz Policijske uprave istarske. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara