Žena u Srbiji svom bivšem partneru pomogla ubiti njenog budućeg supruga

Žena u Srbiji svom bivšem partneru pomogla ubiti njenog budućeg supruga
Fotografija nije povezana s ubojstvom iz teksta Ilustracija: EPA

ŽENA iz mjesta Divoš kraj Srijemske Mitrovice u Srbiji pomogla je bivšem partneru da ubije njenog budućeg supruga, pišu tamošnji mediji.

Svetlana J., 39-godišnjakinja iz Divoša, trebala se udati za 52-godišnjeg Sinišu J., no umjesto vjenčanja pomogla je svom bivšem partneru, 39-godišnjem Dragutinu M., da ubije Sinišu. Dragutin je Sinišu ubio sjekirom odrubivši mu glavu.

Policija na početku nije povezivala Svetlanu s ubojstvom, no nakon detaljne istrage ustanovljeno je da su Svetlana i Dragutin bili u kući kad je Siniša došao s posla. Nakon svađe Dragutina i Siniše, Dragutin je Sinišu nekoliko puta sjekirom udario u glavu i onesvijestio ga. Zatim je tražio od Svetlane da veže Sinišu, što je ona i učinila, nakon čega mu je odrubio glavu sjekirom i ubio ga, rekao je izvor blizak istrazi za Kurir.

Dragutin je Svetlani jednom zapalio kuću

Susjedi tvrde da je Dragutin bio u kući prije nego što se Siniša vratio ujutro s posla u Srijemskoj Mitrovici gdje je radio kao pekar. Nagađaju da je Dragutin proveo noć sa Svetlanom zbog čega je došlo do svađe između njega i Siniše.

Svetlana se navodno godinama bavila prostitucijom, a s Dragutinom je nekoliko godina bila u izvanbračnoj zajednici. Susjedi kažu da su se često svađali, kao i da joj je Dragutin jednom zapalio kuću.

"Često su se svađali i mirili. Jednom joj je zapalio kuću, a nju, njenu sestru i sestrinu djecu je zaključao u sobu. Srećom, vatrogasci su brzo došli. Jednom je pretukao njenog ljubavnika koji je iz Bosne i Hercegovine i kojeg je vidio s njom. Bio je i u zatvoru zbog nasilničkog ponašanja, bio mu je zabranjen prilazak Svetlani", rekli su susjedi.

Svetlana i Dragutin su uhićeni i čeka ih suđenje zbog ubojstva.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara