Žena u zaseoku Grižana kod Crikvenice umrla zbog uboda ose u jezik

Tekst: I.Kri.
Foto: Ilustracija

NESRETNOJ 50-godišnjakinji Jadranki Šnur osa je uletjela u usta te ju je ubola u jezik. Ubrzo nakon toga žena se počela gušiti, a usta su joj poplavila te je niti Hitna pomoć nije uspjela spasiti.

Njezin sin Marjan, iz Grižana kod Crikvenice, ispričao je da je Jadranka u konobi kuhala ručak te je u jednom trenutku ušla u kuću i počela vikati da ju je ubola osa. "Držala se za usta, ali uopće nije rekla gdje ju je ubola", rekao je Marjan i dodao da u početku tome nije pridavao veliku pažnju jer su ih i ranije često ubadale ose, piše Novi list. Jadranka je tražila da je Marjan odveze na Hitnu pomoć dok je Marjan telefonom nazvao liječnike i pitao ih kako može najbrže pomoći majci.

"Kad sam stigao u sobu mamu je već počelo gušiti, a usta su joj poplavila", kazao je Marjan te je dodao da je Jadranka bila potpuno nemoćna kada je legla na krevet. Kada je Hitna pomoć stigla u kuću, Jadranka više nije disala, a nije joj pomoglo niti polusatno oživljavanje. U Domu zdravlja Crikvenica izjavili su da je ubod ose kod Jadranke izazvao jaku alergijsku reakciju od koje je jezik jako natekao i prekinuo dotok kisika.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara