Ženu u Koprivnici autom udario na pješačkom, u komi je. Objavljeni su detalji

Ženu u Koprivnici autom udario na pješačkom, u komi je. Objavljeni su detalji
Ne radi se o točnom mjestu nesreće Screenshot: Google Maps

ČETRDESETPETOGODIŠNJA pješakinja u petak je teško ozlijeđena u naletu osobnog automobila u Starogradskoj ulici u Koprivnici, a liječnici se još bore za njezin život. Policija je jutros objavila detalje teške nesreće te najavila podnošenje prijave protiv 75-godišnjeg vozača, piše Podravski.

Koban nalet dogodio se oko 16.35 sati na pješačkom prijelazu. Tek što je kročila na kolnik, na nesretnu je ženu upravljajući Audijem naletio 75-godišnji vozač.

Zbog neprilagođene brzine skliskom kolniku, nalet je bio neizbježan, a automobil je prednjim dijelom udario pješakinju koja je s automobila pala na kolnik.

Audi je vozač jedva uspio zadržati na kolniku ugibališta, a koliko je strahovit bio nalet govori činjenica da je automobilu otpao prednji branik te da mu je slomljen hladnjak iz kojeg je istjecala tekućina. Nesretna je žena odmah nakon nesreće prebačena u koprivničku bolnicu.

Kako se neslužbeno doznaje iz bolnice, tijekom cijele noći bila je podvrgnuta operacijama, a još uvijek se nalazi u induciranoj komi jer bolove od lomova i unutrašnjeg krvarenja ne bi mogla svjesno otrpjeti. Ozljede, kako su nam naveli iz policije, opasne su za život.

Vozač automobila nije bio pod utjecajem alkohola, a policijski službenici će protiv njega podnijeti kaznenu prijavu kad iz bolnice zaprime i službenu potvrdu o težini ozljeda.

Nesretna pješakinja ima dvoje djece, a zaposlenica je koprivničkog Općinskog suda. Živi nedaleko od mjesta na kojem je zamalo poginula. Zbog očevida prometne nesreće, promet Starogradskom ulicom bio je obustavljen do 18 sati, a policajci su ga preusmjeravali obilaznim ulicama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara