Županije objavile nove podatke o zaraženima

Županije objavile nove podatke o zaraženima
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell

U HRVATSKOJ je jučer potvrđen jedan slučaj zaraze koronavirusom u Koprivničko-križevačkoj županiji, a umrlih nema.

Ukupan broj oboljelih od koronavirusa je 2246.

Do sada su testirane 66.144 osobe, od toga 635 u posljednja 24 sata. Na bolničkom liječenju je 27 osoba, a od toga su na respiratoru četiri pacijenta.

Ukupan broj ozdravljenih je 2063, a ukupan broj umrlih 103.

STANJE PO ŽUPANIJAMA

  • Ni u jednoj županiji zasad nema evidentiranih novih slučajeva.

>> Razvoj događaja iz minute u minutu

12:19 U Požeško-slavonskoj županiji trenutno je aktivno 4 slučaja zaraze koronavirusom i te se osobe nalaze u kućnoj izolaciji. U samoizolaciji se trenutno nalaze 2 osobe, 12 uzoraka je poslano na analizu te je ukupno testirano 1280 osoba. Danas je 18. dan bez novooboljelih osoba u Požeško-slavonskoj županiji.

11:34 Prema izvješću NZJZ-a SDŽ od ukupno 55 obrađenih testova s područja Splitsko-dalmatinske županije danas nema novooboljelih osoba. Na području Splitsko-dalmatinske županije do sada je oporavljeno 485 osoba.

10 osoba je hospitalizirano. Nema zdravstvenih djelatnika u samoizolaciji. 3 osobe iz Splitsko-dalmatinske županije nalaze se na respiratoru. U karanteni hotela Zagreb nema nijedna osoba.

Na području Splitsko-dalmatinske županije do sada je zabilježeno 559 slučajeva zaraze koronavirusom.

11:23 Na području Brodsko-posavske županije u posljednja 24 sata nema novooboljelih osoba. Ukupan broj oboljelih osoba na području Brodsko-posavske županije tako i dalje iznosi 42, ozdravilo je 19 osoba, a uz 1 ranije preminulu osobu, trenutno su 22 aktivne oboljele osobe.

11:15 U Zagrebačkoj županiji ni danas nema novooboljelih.

10:39 Tijekom posljednja 24 sata u Kliničkom bolničkom centru Osijek testirana su 34 uzoraka i svi su bili negativni na koronavirus. I dalje su na području Osječko-baranjske županije zabilježene 133 oboljele osobe.

Izliječeno je 115 osoba zaraženih koronavirusom, jedna se osoba još uvijek nalazi na Klinici za infektologiju KBC-a Osijek, a devet na liječenju od kuće.

U samoizolaciji su tri osobe.

9:50 U Karlovačkoj županiji jučer je testirano 13 osoba i svi nalazi su pristigli negativni. Ukupno je testirano 2696 osoba.

9:30 U Istarskoj županiji unutar 24 sata ispitano je 15 uzoraka brisa i svi su negativni na koronavirus. Nema novooboljelih.

9:00 I 29. dan zaredom na području Virovitičko-podravske županije nema novozaraženih, javili su iz Stožera civilne zaštite.

8:00 Na području Bjelovarsko-bilogorske županije proteklih 46 dana nije bilo novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara