Svi su mislili da je broker: Dečko Tamare Ecclestone kriminalac i nasilnik

Svi su mislili da je broker: Dečko Tamare Ecclestone kriminalac i nasilnik

Foto: JLP

JUČER je Tamara Ecclestone doznala neugodnu istinu o svom 38-godišnjem dečku Omaru Khyamiju. Starija kći čelnika Formule 1 Bernieja Ecclestonea i Slavice Ecclestone mislila je, kao i ostatak javnosti, da je njen dragi broker, ali se ispostavilo da je zapravo kriminalac i nasilnik. Khyami je bio 18 mjeseci u zatvoru zbog prodaje ukradenih satova, a osuđen je i radi nasilničkog ponašanja. Kaznu iz 1994. godine je služio pod drugim imenom - Amre Al Khyami, a pravu istinu o sebi svojoj je dragoj odlučio zatajiti iako je par već započeo zajednički život te su razgovarali i o braku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Khyami je Daily Mailu potvrdio da su napisi o njegovoj kriminalnoj prošlosti istiniti: "To se dogodilo prije 18 godina, dok sam još bio klinac. Nekoliko školskih prijatelja znalo je za moju tadašnju financijsku situaciju te su mi ponudili pet vrijednih Rolex satova u pola cijene. To mi se činilo kao tako dobra ideja pa sam je prihvatio. Sve što mogu reći je da sam bio mlad i jako glup".

Ova tajna nije poljuljala Omarovu i Tamarinu vezu. "Omar mi je bio spomenuo da je napravio neku glupost dok je bio mlad. Nikad nisam radila pritisak i tjerala ga da mi kaže o čemu je riječ, jer se očito radilo o nečemu na što nije ponosan. Naravno, ne opravdavam njegove postupke, ali svi rade greške u mladosti", izjavila je Tamara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara