Angelina Jolie "zapalila" se za Vanessu Paradis, a ne za njenog dečka Johnnya Deppa?

Angelina Jolie "zapalila" se za Vanessu Paradis, a ne za njenog dečka Johnnya Deppa?

Tekst: A.A.
Foto: JLP

IAKO SE dugogodišnja djevojka Johnnya Deppa Vanessa Paradise itekako zabrinula kad je čula da će glumac snimati film s Angelinom Jolie, koja je poznata po tome da se voli "spetljati" s filmskim partnerima, čini se da nije imala opravdanih razloga za brigu. Naime, kako za National Enquirer navodi jedan izvor, Angie se puno više sviđa Vanessa nego Johnny, koji je, kaže, zgodan, ali ne i uzbudljiv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jolie, koja ne taji svoju biseksualnost, oduševljena je Vanessinom prirodnom ljepotom i stalno ističe kako je Depp sretan što je ima. Ono što je Angie jednostavno neodoljivo kod Vannese je to što je Francuskinja. Jolie, naime, obožava sve francusko, govori taj jezik i njena ga djeca uče, a pola vremena sa svojom obitelji i živi na jugu Francuske u svojem 60 milijuna dolara vrijednom dvorcu.

"Vanessa se zaista nema zbog čega brinuti što se tiče Johnnya i Angeline. U stvari, da je Angie slobodna, bez obiteljskih obveza, sigurno bi radije bila sa ženom nego s muškarcem. Tako da bi Vanessa sigurno bila njen izbor", kaže izvor.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara