Audicija showa Hrvatska traži zvijezdu u Zagrebu: "Imaš potencijala kao tele kod mesara"

Audicija showa Hrvatska traži zvijezdu u Zagrebu: "Imaš potencijala kao tele kod mesara"

Tekst: I.M.
Foto: RTL

NA AUDICIJU showa Hrvatska traži zvijezdu u Zagrebu stiglo je čak 5.000 kandidata, a Tonyju Cetinskom i Goranu Lisici Foxu se pridružila nova članica žirija, vesela i vrckava Anđa Marić. Anđa je Tonyja i Foxa svojom pojavom oduševila, a kandidate nije poštedjela brojnih komentara.

Britka na jeziku, Anđa je baš kao i Tony i Fox, svim natjecateljima dala do znanja što misli, a kod pojedinih se osvrnula i na njihov modni izričaj. Tako su neki ostali zatečeni, dok su drugi dobili i riječi hvale. Sve je to "začinila" i raznoraznim rekvizitima koje je vadila ispod stola pa smijeha nije nedostajalo, kako među žirijem tako i među budućim pjevačkim zvijezdama.

"Savjetujem ti da ti sebe snimiš pa onda pogledaš to, onako kritički", rekla je Anđa jednoj od kandidatkinja na audiciji. Iz Foxove niske bisera valja izdvojiti ovaj komentar: "Imaš potencijala kao tele kod mesara".

Baka Slavica također kandidatima dijelila savjete

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ni baka Slavica, kao počasna gošća audicije, nije imala vremena za odmor, a udijelila je vrlo profesionalno svoje komentare nekima od natjecatelja, budući da je imala priliku sjesti između Tonyja i Foxa.

Na audiciji je bila i Indexova ekipa, ali ne da bismo se iskazali svojim pjevačkim sposobnostima već zato da bismo vama dočarali atmosferu koja je vladala među žirijem i kandidatima.

O, ne, opet ona

Da je mnogima stalo do statusa zvijezde dokazala je djevojka koja je pohodila sve dosadašnje audicije i svaki put bi je žiri vraćao kući. Probala je tijekom audicija za prvu sezonu Hrvatska traži zvijezdu, potom se propisno osramotila u Supertalentu, ali nije odustala - vratila se i ove godine. Je li konačno uspjela pogledajte ovog utorka, 2. ožujka, na RTL Televiziji.

Tata je poznat pa bi i ona bila pjevačica

Na zagrebačku audiciji showa Hrvatska traži zvijezdu prijavila se i jedna mlada djevojka čiji je tata dobro poznat u pjevačkim krugovima na cijelom Balkanu, a svojedobno je pjevao i na Eurosongu. Ona je dosad svoje pjevačke sposobnosti pokazivala povremeno pjevušeći s ocem te u showu Showtime.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara