Beckham će, umjesto u Africi, zaigrati "jedan na jedan" s Victoriom

Beckham će, umjesto u Africi, zaigrati "jedan na jedan" s Victoriom

Tekst: P.R.
Foto: JLP

S OBZIROM na to da David neće na Svjetsko prvenstvo u Afriku, a Victoria ionako ima vremena na pretek, obitelj Beckham će vrijeme u skorijoj budućnosti iskoristiti radeći na proširenju obitelji.

"Ova mu ozljeda teško pada, ali zna da iz svega toga mora proizaći nešto dobro"


David je nedavno medijima ispričao koliko mu je teško pala činjenica da zbog ozljede Ahilove tetive propušta najveći sportski događaj godine. Pokušat će skrenuti misli s ozljede tako što će se posvetiti obitelji. David i Victoria već imaju troje djece, sinove Brooklyna, Romea i Cruza, međutim, voljeli bi ostvariti davni san i dobiti kćer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neimenovani je izvor blizak obitelji Beckham za Daily Mail izjavio kako bi upravo taj cilj trebao pomoći engleskom reprezentativcu da zaboravi na nesreću koja mu se dogodila. "Ova mu ozljeda teško pada, ali on nije netko tko bi zbog toga pao u depresiju. Zna da iz svega toga mora izaći nešto dobro, a on i Victoria su odlučili kako je vrijeme za još jedno dijete. Jako su uzbuđeni, a djevojčica bi učinila njihovu obitelj potpunom", rekao je izvor.

"On je krasan pacijent, jako je drag i suosjećajan"

I Davidova je kirurginja Sakari Orava naglasila važnost obitelji i njezine podrške koja je Davidu u ovim trenucima vrlo bitna. "Obitelj pacijenta u ovakvim situacijama uistinu može puno pomoći. Ovakva ozljeda, koja bi mogla značiti i kraj nečije karijere, može biti vrlo depresivna i uloga obitelji je od iznimne važnosti", rekla je doktorica Orava i dodala kako je David jako dobar pacijent. "Vrlo je suosjećajan, miran i drag. Uvijek vas gleda u oči, nikada se ni na što ne žali, a i medicinske ga sestre hvale", izjavila je doktorica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara