Beyoncé promovira Ultra Music

Beyoncé promovira Ultra Music

Televizijsku kampanju s Beyoncé u glavnoj ulozi prvi će imati priliku vidjeti europski korisnici nakon čega će krenuti i u ostalim zemljama u kojima će Ultra Music F300 biti dostupan. Beyoncé će pak korisnicima Ultra Music glazbenog telefona osigurati ekskluzivu na svoj najnoviji hit "Irreplaceable" koji je integriran u svaki Ultra Music model.

Telefon s "dva lica" je potpuno unikatni, stilizirani i ultra-tanki mobilni uređaj koji gledan s jedne strane izgleda poput candy-bar prethodnika u Ultra seriji, dok pogled na drugu stranu uređaja otkriva veliki touch-sensitive TFT zaslon veličine 2,1 inč (176 x 220 piksela).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o punokrvnom glazbenom playeru s podrškom za reprodukciju MP3,AAC,AAC+,e-AAC+ i WMA glazbenih formata, vrhunskom kvalitetom zvuka i specijalno dizajniranim muzičkim sučeljem koje će korisnicima osigurati intuitivnu navigaciju kroz glazbu pohranjenu u telefon. Osim toga, ima integriran i stereo FM radio, te Quick PC Sync funkcionalnost koja će korisnicima omogućiti jednostavno kreiranje glazbenih playlista na računalu i njihov brz transfer, bilo putem Bluetooth 2.0 bežične ili USB 2.0 žične veze, u telefon.

Mobitel ne zaostaje niti svojim ostalim multimedijalnim i organizacijskim dodacima pa je tu kamera od 2 milijuna piksela koja snima fotografije i video zapise, Java tehnologija, napredni planer s kalendarom, popisom obaveza i diktafonom, podrške za EDGE i GPRS, te čak 100 MB interne memorije koja se dodatno može proširiti putem microSD kartica maksimalnog kapaciteta 2 GB. Samsung Ultra Music F300 debo je svega 9,4 milimetra i težak 78 grama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara