Big Brother: Izletio Tomislav, Rina sprema osvetu "djevojčici" Miri

Big Brother: Izletio Tomislav, Rina sprema osvetu "djevojčici" Miri

IAKO su nominirani stanari, Lucija i Tomislav K., smatrali da nisu zaslužili napustiti Big Brother kuću, glasovi gledatelja odlučili su presuditi u Lucijinu korist. Peti po redu Kuću je napustio Tomislav. Temperamentni Bračanin je popušio igru iako oduvijek govori da "otočani nikada ne gube". "Ja sam kao maslačak. Puhni me, ja ću odletjet tko zna gdje", jednom prilikom izjavio je Tomislav koji će sad s Tajlanda odlepršati svojoj supruzi Tatjani i sinu Leonu.

"Život nikad nije bio pošten, zašto bi bio sad?"

Iako su stanari više puta pomislili da je Tomislavov kvocijent inteligencije isti sobnoj temperaturi u Big Brother kući, ipak je zavladala tuga i tišina prilikom njegova odlaska. "Život nikada nije bio pošten, zašto bi bio sad? OK sam, napokon ću vidjeti sina i ženu, a i tebe, ne gine ti poljubac", rekao je šarmantni Tomislav u razgovoru s Antonijom Blaće. Iako smo ga u posljednje vrijeme mogli nerijetko vidjeti kako "slučajno" dira neke stanarke, njegova supruga Tatjana kaže kako je to ne brine. "On zna svoje granice i nikada takvo nešto ne bi napravio pred mojim očima. Ovo je za njega samo igra koju on jako pošteno i iskreno igra."

"Meni nitko u Kući nije konkurencija. Bilo bi ludo da jedna djevojčica utječe na moj i Ivanov odnos"

Iako ovog petka nije bilo nominacija, ispovjedaonicu su ipak posjetile tri stanarke: Elizabeta, Valerija i Rina. Antonija Blaće je, naime, željela saznati kakvo je stanje u Kući otkako se Rina vratila. Unatoč njihovim sukobima, Elizabeta je sve iznenadila hvaleći Rinu i njezino ponašanje. "Isprva mi se nije svidjelo što se vratila, ali sad mi je svejedno! Nije mi antipatična ona, nego njezino ponašanje. Ja ne bih mogla izvršiti zadatak koji je njoj povjeren, ali ipak je smatram pozitivnom osobom jer se bori za sebe", rekla je Elizabeta.

Druga u ispovjedaonicu ušla je Valerija, poznata po svom slobodnom rječniku. Ona je nahvalila svoju prijateljicu, što se vjerojatno od nje i očekivalo. "Ne volim dominantne ljude, ali s Rinom sam od početka bila dobra. Jako mi je drago što se vratila i ima potpuno pravo tlačiti ljude. Da sam ja vidjela sve što je ona, dok je bila vani, bila bih još sto puta gora". Uza sve to nadodaje kako ima pravo biti pošteđena Rininih zapovijedi, isto kao i Mrkvica jer ipak su oni oduvijek bili uz nju.

Stanari konačno uspješno obavili tjedni zadatak

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rina je u razgovoru s Antonijom izjavila da je potpuno zadovoljna izvršenjem svojih zadataka i ne smatra da su Valerija i Ivan M. jedini stanari koje cijeni, poštuje i pošteđuje svojih naredbi. Ima ih još, tvrdi Rina, a tko su oni zasad je nepoznato jer je vidljivo da druge stanare baš i ne simpatizira. "Nemoj me molim te nasmijavat. Bilo bi ludo kad bih dozvolila da jedna djevojčica utječe na moj i Ivanov odnos. Meni nitko u kući nije konkurencija", odgovorila je Rina na pitanje smatra li da je Mira ugrozila odnos nje i njezinog Ljubića.

"To bi trebalo biti to", rekao je Marko nakon prezentacije njihovog tjednog zadatka. Stanari su trebali sinkronizirano prezentirati elemente tajlandskog boksa. Nakon marljivih treninga, napokon im se trud isplatio jer ih je Big Brother obavijestio kako su uspješno izvršili tjedni zadatak te tako sada sljedeći tjedan raspolažu sa 2925 kuna.

Naoružani za obranu od Rine

Big Brother je danas priredio stanarima poseban zadatak. Njihov zadatak je bio ustima odvojiti zelene loptice od bijelih koje su se nalazile u velikim plastičnim posudama. Izvršenje zadatka je ovisilo o postotku odvojenih zelenih loptica. Kako bi zadatak bio zanimljiviji svaka grupa je u svojim zdjelama imala različitu smjesu koja im je trebala otežavati raspoznavanje loptica. Nakon što su stanari gurali svoje glave u slatko vrhnje, žele bombone pomiješane s ledom te gustom smjesom od višanja, Big Brother ih je obavijestio da su uspješno izvršili zadatak. Nagrada za

izvršen zadatak su luksuzni pokloni: čokolada, jagode, šampanjac, šlag i ostale primamljive slastice kojima će stanari biti nagrađivani kroz sljedeći tjedan. Nakon tjedana gladovanja, s podebljanim budžetom i zarađenim slatkišima, sljedeći tjedan stanari će vjerojatno lakše trpjeti Rinino iživljavanje.

A.M.
Foto: RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara