Bin Ladenova sjena nad Filmskim festivalom u Cannesu

Bin Ladenova sjena nad Filmskim festivalom u Cannesu

FILMSKE zvijezde koje se spremaju na veliki spektakl u biseru Azurne obale mogle bi odustati od puta nakon objavljenog upozorenja u američkom magazinu "The National Enquirer".

Tabloid prenosi mišljenje "dobro obaviještenih agenata sigurnosti" koji tvrde da teroristi pripremaju napad na slavne glumce.

Tajanstveni izvor tvrdi da je "prijetnja ozbiljna" i preporuča zvijezdama da ostanu kod kuće jer "propaganda novog filma nije vrednija od života".

U cijelu stvar su navodno umiješani prsti opakog Bin Ladena koji je u vezi s Naoružanom islamskom grupom GIA čiji su se članovi iz Sjeverne Afrike ubacili u mnogobrojnu koloniju Alžiraca u Marseilleu koji nije daleko od poznatog ljetovališta.

Sumnja se da je GIA već otela avion Air Francea i postavila bombu u parišku podzemnu željeznicu kada je smrtno stradalo osam osoba, a 200 je ozlijeđeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fanatici te grupe uvježbavani su u kampovima Al Qaede za korištenje biološkog i kemijskog oružja i njima pripada strašan otrov pronađen na pariškoj željezničkoj stanici.
Svima je jasno da s teroristima nema šale pa je pitanje kako će filmske zvijezde reagirati na ovo upozorenje.

Festival bi 14. svibnja pred uzvanicima i 4.000 predstavnika medija trebao otvoriti novi film Penelope Cruz "Fanfan La Tulipe" koja bi se trebala pojaviti u društvu Toma Cruisea.

Svoj dolazak u Cannes najavili su Meg Ryan, bračni par Douglas i mnogi drugi poznati glumci i redatelji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara