Blažičko: "Nova TV je odlučila pustiti svo četvero kandidata u finale i nabijem na ku... Markot.tel i HT!"

Blažičko: "Nova TV je odlučila pustiti svo četvero kandidata u finale i nabijem na ku... Markot.tel i HT!"

DIREKTOR Nove TV Ivan Blažičko, vjerojatno opijen predodžbom o vlastitoj veličini i veličini njegove televizije, psovkama je reagirao na izjave direktore tvrtke Markot.tel o navodnom "padu kompjuterskog sustava", te mrtav-hladan potvrdio novinarima Slobodne Dalmacija da je Nova TV lažirala finale SSNMT-a.

Podsjetimo, u zadnjoj emisiji showa SSNMT prije finala objavljeno je kako zbog "pada sustava telefonskog glasanja" u finale idu sva četiri preostala kandidata - Natalija, Nera, Saša i Rafo.

U izjavi za jučerašnji (23. prosinca) broj Slobodne Dalmacije, Blažičko je prostačkim rječnikom "počastio" poslovne partnere Nove TV, koji su bili zaduženi za praćenje telefonskog glasanja za kandidate Story Supernova Music Talents Showa, tvrtke Markot.tel i Hrvatski Telekom.

"Ja vam dajem službenu izjavu da je Nova TV odlučila pustiti sve četvero u finale i nabijem na kurac Markot.tel i HT! Ako je to nešto o čemu pišete bitno tjedan dana nakon finala, onda sam ja lud, onda sam ja kreten, a ova zemlja neka ide ... Markot.tel se sada ograđuje od toga da mu je pao sistem, jer im je povrijeđena taština, jer njegovi kompjutori ne padaju." - izjavio je bijesni Blažičko za Slobodnu Dalmaciju, pa dodao: "Pišite da je Blažičko potvrdio da smo mi donijeli odluku da pustimo sve četvero u finale. Evo, to vam je službena izjava i molim vas napišite da nabijem na kurac Markot.tel koji ću poslat u 103 pičke materine i HT jednako tako. Što se oni peru? Od čega se peru?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Da direktor Nove TV živi u nekom svom svijetu u kojem je prevara desetina tisuća glasača koji su potrošili stotine tisuća kuna na glasanje nešto posve normalno, pokazuje i njegova slijedeća izjava: "Ispričavam se ukoliko smo nekome svojim postupkom naškodili, ali vjerujem da nismo. U jednome trenutku smo imali četvero kandidata i nije bilo nikakvog smisla da sad to rušimo i pustili smo ih u finale".

Da, zaista nema smisla eliminirati jednog natjecatelja kad bi to značilo ukidanje jednog 060 telefonskog broja tjedan dana prije finala, s kojeg se na račun Nove TV i HT-a slijevaju nemali novci.

Blažičko reakciju direktora Markot.tel-a, kojom je ovaj demantirao laži Nove TV smatra "pretužnom", jer zaista, što direktor neke tvrtke ima demantirati kad netko pred doslovno milijunskim auditorijem izjavi da ta tvrtka nije obavila svoj posao.

"Kad je trajao predzadnji show, donesena je odluka - ajmo ih pustiti sve - i onda je izabrano da kažemo kako je pao kompjutorski sustav i gotovo. I sad se osjeti pogođena taština Markote jer njegovi kompjutori ne padaju. To je pretužno..." - rekao je Blažičko.

Jedina zaista tužna stvar u cijeloj priči nije to što su prevarene doslovno desetine tisuće ljudi koji su naivno vjerovali Novoj TV, nego što, ako je suditi po dosadašnjoj pravosudnoj praksi u RH, i nakon ovakvih izjava Nova TV neće pretrpiti apsolutno nikakve negativne posljedice.

Jer kao što je i sam Blažičko kazao "Slobodnoj", "televizija je laž".

"Cijela televizija je priča, cijela televizija je magla." - briljantno je poentirao Blažičko odgovarajući na direktno pitanje je li Nova TV lagala svoje gledatelje.

N.B.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara