Brad Pitt glumi Sinbada za svoje rođake

Brad Pitt glumi Sinbada za svoje rođake
HOLLYWOODSKI zavodnik Brad Pitt izjavio je za BBC da se angažirao na animiranom filmu "Sinbad" kako bi ga njegovi mladi rođaci mogli vidjeti na filmu.

Pitt (39) ima glavnu ulogu u filmu tvrtke Dreamworks, koji dolazi u britanska kina 25. srpnja, uz glumačku ekipu koja uključuje Catherine Zeta-Jones, Michelle Pfeiffer i Josepha Fiennesa, prenosi BBC News.

Pitt, poznat po filmovima kao što su "Oceanovih jedanaest" i "Klub boraca", kaže da je većina glumaca željela nastupiti u filmu koji mogu gledati cijele obitelji. "Većina ima neke veze s djecom, a ja imam nećake i nećakinje i htio sam raditi nešto što oni mogu gledati", rekao je.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitt i Joseph Fiennes odali su dužno poštovanje producentima i njihovim sposobnostima animacije. Fiennes je izjavio da je teže raditi bez izravnog kontakta s drugim glumcima. "Ne radite zapravo ni s glumcima ni s likom, ali zasluga je animatora da u konačnoj verziji mogu sve povezati tako skladno", rekao je.

Pitt je priznao da uloga nije tako zahvalna kao gluma uživo, ali da je sudjelovanje u produkciji bilo "vrlo zabavno". "Mi smo tako mali dio svega", izjavio je. "500 do 600 animatora je neprekidno radilo na filmu".
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara