Britney i Pink "oduševile" modne kritičare

Britney i Pink "oduševile" modne kritičare

ODAVNO se priča da se kiču sklone Amerikanke ne znaju lijepo i elegantno odijevati poput europskih žena, a ovu tezu dokazuju mlade američke pjevačice.

Britney koja se sama prozvala "pop princeza" odavno je pokazala da nema kraljevski modni stil, pa je već više puta proglašena najgore odijevenom slavnom osobom.

Nije joj pomoglo ni prijateljstvo s Donatellom Versace koja ju je pokušala "oplemeniti" svojim modnim kreacijama, ali pjevačica je i dalje zaljubljena u kičaste krpice i detalje.

Njen posljednji nastup na MTV-u jedan modni kritičar komentirao je tvrdnjom "da se očito odijevala u mraku" jer se pojavila u cvjetnoj haljini iz koje su joj zamalo ispale grudi, a na glavu je pored ružičaste trake trake nabila i plavu kapicu, dok je kosu i vrat "obogatila nakitom" od bijele vrpce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U stilu zbog kojeg modni stručnjaci čupaju kosu pridružila joj se i kolegica Pink koja u LA-u upravo snima video spot za pjesmu "Feel Good Time" koja će se pojaviti na soundtracku nastavka filma "Charlies Angels".

Za tu priliku preko crnog grudnjaka nabacila je još jedan u svojoj zaštitnoj ružičastoj boji. Cijelu stvar je okrunila i "groznom" plavom perikom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara