Carmen Electra u novoj verziji stare policijske serije

Carmen Electra u novoj verziji stare policijske serije
U NEDOSTATKU novih ideja hollywoodski producenti često rade nove projekte po već uspjelim filmovima, ali je malo slučajeva da se krene u remake televizijske serije.

U "Warner Brosu" su ipak odlučili pokušati s novom verzijom popularne seije iz sedamdesetih godina "Starsky and Huch" o dvojici policajaca koji natjeravaju kriminalce.

U novom izdanju glume Ben Stiller i Owen Willson, a kao njihov doušnik pojavljuje se Snoop Doog koji ima i živog iskustva o uličnim pucnjavama jer su ga nedavno pokušali upucati članovi rapperske bande.
Seriju će uljepšati Carmen Electra koja je stekla brojne obožavatelje slikajući se gola za "Playboy".
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobra plesačica, osrednja pjevačica i loša glumica nastupala je u "Spasilačkoj službi" koja je lansirala i silikonsku Pamelu Anderson, okušala se u hit filmu "Scary Movie", a poznata je i po svom kratkom braku s košarkaškom zvijezdom Dennisom Rodmanom u kojem je bilo više svađa i tučnjava nego ljubavi.

Prsata ljepotica nedavno se pojavila u tabloidima kada je pokušala obaviti svoju građansku dužnost kao članica porote na jednom suđenju, ali ju je sudac zamolio da odustane od te uloge jer su muški članovi porote više buljili u nju nego što su obraćali pažnju na samo suđenje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara