Časopis "Hello!" protiv slavnog glumačkog para

Časopis "Hello!" protiv slavnog glumačkog para
HOLLYWOODSKE zvijezde Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones ne mogu se žaliti što je časopis "Hello!" objavio neautorizirane fotografije njihova vjenčanja, jer su oni sami aktivno tražili publicitet za taj događaj, rečeno je u sudskom procesu slavnog para protiv tog časopisa u utorak.

Glumački bračni par tuži časopis ´Hello!´ jer je objavio fotografije njihova glamuroznog vjenčanja u New Yorku, i to tri dana prije nego što je to napravio suparnički časopis ´OK!´.

´OK!´ je mislio da će jedini imati ekskluzivne fotografije s vjenčanja Douglasa i Zete-Jones jer im je za službene fotografije platio milijun funti.

U izjavi za sud, ´Hello!´ u svoju obranu kaže da par ne bi smio dobiti niti peni. ´Namjerno traženje publiciteta u suprotnosti je sa zahtjevom za poštivanjem privatnosti koja se ionako namjeravala objaviti javnosti´, tvrdi taj časopis.

Očekuje se da će se oskarovac Michael Douglas (58) i njegova 33-godišnja supruga iz Walesa (u sedmom mjesecu trudnoće s njihovim drugim djetetom) na sudu pojaviti idući tjedan.

Oni od časopisa traže oko 500 tisuća funti zbog ´gubitka prihoda, stresa i narušavanja karijere zbog loše kvalitete fotografija´.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nejasne fotografije za ´Hello!´ je snimio fotograf Rupert Thorpe, ušavši prije tri godine bez pozivnice na proslavu vjenčanja.

Odvjetnik bračnog para, Michael Tugendhat, sudu je rekao da su supružnici ´duboko uznemireni´ zbog tih fotografija, koje su napravljene nakon što su od časopisa ´Hello!´ odbili ponudu od 1,5 milijun dolara.

´Hello!´ pak tvrdi da se za te snimke ne može reći da nekoga vrijeđaju jer su one ionako kasnije bile objavljene u drugom časopisu. Također časopis se brani argumentom da fotografije ne lažu i da nisu mogle uzrokovati pravu duševnu bol.

I časopis ´OK!´ tuži suparnički ´Hello!´ za 1,75 milijuna funti zbog štete od smanjene prodaje te zbog sindikalnih prava.

Douglas i Zeta-Jones na vrhu su top ljestvica popularnosti među holivudskim zvijezdama. Oboje imaju uspješne karijere, a otkad su postali par, zajedno su glumili u Oscarom nagrađenom filmu ´Traffic´.

Zetu-Jones trenutno se može gledati u filmu ´Chicago´, a Douglas, sin holivudske legende Kirka Douglasa, glumi u najmanje dva filma koja će početi igrati ove godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara