Čedna Beyonce odabrala zločestog rappera

Čedna Beyonce odabrala zločestog rappera
PJEVAČICA grupe "Destinys Child" koja se odlično snašla u solo glazbenoj karijeri i na filmu iznenadila je čak i tabloide svojim izlascima s Curtisom Jacksonom koji se proslavio pod nadimkom "50 cents".

Religiozna pjevačica koja je izjavila da je Bog najvažnija osoba u njenom životu splela se s bivšim dilerom koji je uspio preživjeti i teško ranjavanje s devet metaka nakon kojeg nigdje ne izlazi bez pancirke.

Njegov prvi album "Get Rich Or Die Tryin" prodan je u milijun primjeraka za samo deset dana i donio mu bogatsvo, ali i neprijatelje među već poznatim rapperima koje je napadao u svojim tekstovima.

Jay Z odgovorio mu je riječima "Ja sam dolar, a tko jebe 50 centi", dok ga je Ghostface premlatio na ulici, a banda Ja Rulea izbola nožem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bivšeg kriminalca prihvatio je samo Eminem i dao mu priliku u svojoj glazbenoj kompaniji, pa Curtis postaje hip hop zvijezda čiji su nastupi rasprodani.

Čedna Beyonce očito ima lošu naviku da se zaljubi u svakog rappera na kojeg naiđe.

Nakon snimanja pjesme "Bonnie & Clyde" s Jay Z-em njih dvoje postali su nerazdvojni dok se nije pojavio 50 cent čiji je hit "In Da Club" pjevačica snimila i odmah se zaljubila u njega.

Iako on nije dečko kojeg bi neka djevojka predstavila svojim roditeljima "tajanstveni prijatelj" tvrdi da se Beyonce to upravo sprema učiniti.

Vjerovatno se nada da njeni ne čitaju crne kronike u kojima se on i dalje pojavljuje zbog nošenja oružja i zatvorskih kazni.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara