Charlotte Church napala Britney Spears, Christinu Aguileru i Jennifer Lopez

Charlotte Church napala Britney Spears, Christinu Aguileru i Jennifer Lopez
NAKON što je napunila 17 godina engleska pjevačica koja se obogatila kao djevojčica pjevajući obradu klasične glazbe smatra se dovoljno odraslom za kritiku američkih kolegica.

Prvo se okomila na Christinu za koju tvrdi da "ima briljantan talent i zapanjujući glas, ali svojim novim imageom podsjeća na neku prostitutku, što je odvratno".

Prema Britney je bila malo blaža pa joj je uz kompliment da je predivna ipak zamjerila što koristi previše make upa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Jennifer, koja bi joj mogla biti mama, također je prvo krenula s pohvalama kako je zapanjujuća i blistava, ne puši i ne pije i pazi što jede, ali za Charlotte je to "tako dosadno" jer ona želi uživati u životu.

Prokomentirala je i svoje prošlogodišnje proglašenje za "Englesku stražnjicu godine", ponovo u dvostrukom značenju jer "to može biti zgodno, ali su je stričeki od 50 godina počeli požudno gledati, što je ogavno."

Mnogi bi joj preporučili da prvo pomete pred vlastitim pragom jer je očito da neukusnom odjećom i pretjeranom šminkom liči na Britney, njen dečko je poznat po druženju s makroima, a titulu lijepe guze dobila je zbog obujma, a ne estetike poput Jennifer.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara