Christina vs Alicia - borba do zadnjeg dolara

Christina vs Alicia - borba do zadnjeg dolara

IAKO je mlada R&B pjevačica Alicia Keys dosad njegovala imidž fine djevojke nesklone ekscesima, mediji javljaju kako Alicia planira potrošiti 18 milijuna dolara kako bi preotela filmsku ulogu Christini Aguileri.

Naime, Christina i Alicia ostale su u užem izboru za glavnu glumicu u filmu "Fifth Commandment", koji će biti baziran na petoj starozavjetnoj božjoj zapovijedi - "Ne ubij".

I dok se Christina nalazi zatvorena u svom studiju u SAD-u, Alicia je otputovala do Cannesa, gdje se ovih dana održava čuveni filmski festival, kako bi uvjerila holivudske glavešine da je upravo ona prava osoba za film.

Kako prenosti britanski tabloid The Sun, Alicia se sprema potrošiti nevjerojatnih 18 milijuna dolara za glamuroznu zabavu na jahti u Cannesu. Pjevačica je na zabavu pozvala najutjecajnija lica Holywooda, a showbiz mediji navode kako su Steven Spielberg i Brad Pitt među uzvanicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neimenovani izvor iz Cannesa otkrio je za The Sun kako Alicia glamuroznom zabavom planira impresionirati holivudske bossove i uvjeriti ih da baš njoj dodijele glavnu ulogu u filmu "Fifth Commandment".

"Potrošit će cijelo bogatstvo na tu zabavu." - dodao je izvor.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara