Courtney Love se ispričala avio-kompaniji Virgin Atlantic

Courtney Love se ispričala avio-kompaniji Virgin Atlantic
COURTNEY LOVE, američka rock pjevačica koju je početkom tjedna privela britanska policija jer je napravila scenu na letu preko Atlantika, može letjeti natrag u Los Angeles s istom aviokompanijom nakon što se ispričala.

Virgin Atlantic je u četvrtak objavio da se Courtney Love, 38-godišnja udovica pjevača grupe Nirvana Kurta Cobaina, u srijedu navečer ispričala za svoje ponašanje direktoru avio-kompanije Sir Richardu Bransonu na koncertu u dobrotvorne svrhe. On se, inače, obogatio nakon što je osnovao Virgin Records.

Branson je izjavio da je prihvatio ispriku te da pjevačica može ponovno letjeti njegovom kompanijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
´Virgin Atlantic nastao je zahvaljujući rock industriji pa mi imamo više razumijevanja od većine avio-kompanija´, izjavio je on.

Do izgreda je došlo u ponedjeljak kad posada aviona nije dozvolila suputniku Courtney Love da se iz ekonomske premjesti u poslovnu klasu i sjedi s njom. Pjevačica je opsovala stjuardesu i nije željela sjesti na mjesto pa ju je privela policija.

Glasnogovornica Virgin Atlantica rekla je da kompanija ne tolerira da putnici ometaju let te da oni s kartama ekonomske klase moraju sjediti u toj klasi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara